مشترکین همراه اول میتوانند در صورت نیاز به قطع ارتباط تلفن همراه برای مدت معین (حداکثر 3 ماه) به دو روش درخواست قطع تلفن همراه را اعلام کنند.
به گزارش ایسنا، در روش حضوری مشترکین تلفن همراه می توانند برای قطع و وصل به تقاضای مشترک با ارائه مدارک لازم و تکمیل فرم مربوطه به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنند.
اما در روش غیرحضوری، مشترکین درصورتیکه خدمات غیرحضوری (E-care) را فعال کردهاند میتوانند با مراجعه به سایت همراه اول نسبت به قطع و وصل به تقاضای مشترک اقدام کنند.نمایند.
اما مدارک و شرایط مورد نیاز برای این منظور « حضور مالک تلفن همراه یا وکیل قانونی ایشان، تکمیل و امضای فرم درخواست، ارائه اصل و تصویر کارت ملی، ارائه اصل وکالتنامه و تصویر آن در صورت مراجعه وکیل قانونی، ارائه اصل قبض پرداختی دوره آخر (تایید وصولی مبلغ صورتحساب توسط دفاتر خدماتی الزامی است) است.
مدت قطع تلفن همراه حداکثر 3 ماه است و وصل تلفن مشترکینی که قبلاً در یکی از دفاتر خدمات ارتباطی درخواست قطع کردهاند، صرفاً از طریق همان دفتر صورت میپذیرد.
مشترکین تلفن همراه که خدمات غیرحضوری (E-care) تلفن همراه خود را فعال کردهاند میتوانند با مراجعه به سایت همراه اول درباره قطع و وصل به تقاضای مشترک اقدام کنند.
مشترکینی که تلفن همراه خود را بصورت وکالتی واگذار کردهاند هم در صورتیکه پس از گذشت چند دوره، کماکان صورتحساب به نام ایشان صادر میشود، میتوانند با ارائه مدارک مورد نیاز، اصل و تصویر کارت ملی نسبت به قطع تقاضای مشترک اقدام کنند.