تفاهم نامه ایجاد زیرساخت های شهروند الکترونیک بین اپراتورچهارم و شهرداری رشت منعقد شد.
وایمکس نیوز- رئیس شورای اسلامی شهر رشت در تشریح جزئیات این تفاهم نامه که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رشت منعقد گردید، گفت:مطابق این تفاهم نامه شرکت ایرانیان نت بعنوان مجری ایجاد زیرساخت های شهروند الکترونیک در شهر رشت معرفی شده و شهرداری رشت نیز موظف به فراهم کردن شرایط مورد نیاز جهت اجرای این طرح است.
رضا جمشیدی با بیان اینکه اجرای طرح مذکور این امکان را برای شهروندان فراهم می کند که تمامی خدمات اعم از دریافت ها، پرداخت ها، ارتباط با نهادهای دولتی و ...را بصورت الکترونیکی از منازل خود دریافت نمایند،اظهار داشت: هم اکنون شهر مشهد در سطح کشور بعنوان پیشتاز در پروژه شهروند الکترونیک مطرح است که 180 خدمت را از این طریق به شهروندان ارائه می کند.
وی با اشاره به اینکه تعیین سرمایه گذار گام بعدی برای اجرای پروژه شهروند الکترونیک در رشت است، از تشکیل کمیته اجرایی این طرح ظرف مدت یک هفته خبر داد.
نفیسه فلاح کریمی