مشاور مديرعامل شرکت همراه اول با اشاره به آزمايش انجام شده با حضور 450 باردار در طي نه ماه، تصريح کرد: در اين آزمايش که افراد ذکر شده بصورت طبيعي در معرض تششعات بوده اند، هيچگونه پرتويي و يا اثرات ناشي از آن در آنان مشاهده نشد، آنچه آزمايش مزبور را در معرض آسيب قرار داده بود، استرس و مشاجرات خانوادگي و نگرانهاي ديگر بوده است.
وايمکس نيوز - دکتر سيد موسوي در نشست بررسي علمي امواج الکترومغناطيسي در مشهد، گفت: به منظور اعتماد بخشي به عموم مردم و در فاز نخست، تست سيستمهاي الکترومغناطيسي، ميزان تششعات سايتهاي BTS را بصورت آزمايشي در ميادين شهر تهران و مشهد مورد آزمايش قرار دادهايم تا مردم از نزديک شاهد نتايج آن بوده و توان امواج را با استاندارهاي جهاني مقايسه کنند.
وي خاطرنشان ساخت: تمام سيستمهاي مخابراتي، بويژه آنتنهاي موبايل براي ورود به بازار مورد تست و آزمايش قرارمي گيرند و پس از آن مجوز ورود را اخذ مي کنند.
مشاور مديرعامل شرکت همراه اول، افزود: آنتن هاي BTS به خاطر توان اندکي که دارند با محيط زيست سازگارند و لذا مسوولان اين موضوع را بايد بصورت واضح براي مردم تشريح کنند تا اعتماد آنان در اين خصوص جلب شود.
وي با اشاره به اين مطلب که قضاوت مردم است که ميتواند ميزان همکاري را افزايش دهد، افزود: توسعهي شبکههاي همراه با کمک مردم بهتر و سريعتر انجام مي گيرد.
دکتر سيد موسوي خاطرنشان ساخت: اهالي دانش، مسوولان شهرها و شوراي شهر، شهرداريها، قضات و خبرنگاران بايد اطلاعات خود را در اين خصوص افزايش داده و با مردم با اطمينان سخن بگويند.
وي با اشاره به آزمايش انجام شده در دانشگاه تهران با حضور 450 بانوي باردار در طي مدت نه ماه تصريح کرد: در اين آزمايش که افراد ذکر شده بصورت طبيعي در معرض تششعات بوده اند، هيچگونه پرتويي و يا اثرات ناشي از آن در آنان مشاهده نگرديده است.
دکتر سيد موسوي در پايان سخنانش تاکيد کرد: آنچه آزمايش مزبور را در معرض آسيب قرار داده بود، استرس و مشاجرات خانوادگي و نگرانهاي ديگر بوده است.
وي، گفت: در محيط زندگي ما روزانه دهها وسيله که امواج الکترومغناطيسي ساطع مي کنند وجود دارد که آنها نيز مجوزهاي لازم را بر اساس استانداردهاي جهاني اخذ مي کنند و لذا جاي نگراني براي هيچ يک از شهروندان وجود ندارد.
در اين نشست همچنين مهندس خليلي، مدير کل فناوري اطلاعات استانداري خراسان رضوي گفت: وظيفه دولت، نظارت برفضاي فرکانس و ساماندهي اين امواج است و لذا کارگروهي به همين منظور در استان ايجاد شده است که وظيفه آن ساماندهي سايتهاي BTS ميباشد.
وي تصريح کرد: اين کارگروه با حضور مديران کل چند دستگاه از جمله مخابرات، سازمان تنظيم مقررات، بهداشت و محيط زيست، استاندارد و نيروي انتظامي تشکيل گرديده و بطور مرتب براي بررسي موضوعات يادشده تشکيل جلسه مي دهند.
منبع : سيتنا