جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای :

مشکل voip ها هرچه سریعتر حل شود

رحمتي

سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۷:۰۰


هرچه سریع‌تر مشکل شرکت‌های VOIP حل شود و این شرکت‌ها از بلاتکلیفی خارج شوند.

وایمکس نیوز - پرویز رحمتی، رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بیان این مطلب گفت: با وجود اینکه شعار تشکیلات بخش خصوصی، تعامل هم‌افزا با دولت بوده است نه تنها ارتقای مناسبی صورت نگرفته بلکه روزبه ‌روز این تعامل کاهش پیدا کرده است.
وی به جهت‌گیری‌های برنامه چهارم و تحقق نیافتن حتی یک ‌سوم آن اشاره کرد و گفت: مشکل ما سازوکارهایی است که خروجی آن در این حوزه بسیار تأسف‌آور است و بخش خصوصی شدیدا خواستار این مساله است که روند کندی امور در برنامه چهارم در حوزه IT سریعا اتمام پیدا کند.
رحمتی با اشاره به اینکه باید هرچه سریع‌تر مشکل شرکت‌های VOIP حل شود و این شرکت‌ها از بلاتکلیفی خارج شوند، گفت: وزارت ICT و شخص وزیر به عنوان عالی‌ترین مقام در این وزارتخانه باید به این امور رسیدگی کند.
رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای 5/1 درصد صادرات غیرنفتی در حوزه IT را بیشتر شبیه آرمان دانست و گفت: این مساله همچنان در حد یک آرزو است.
وی به شرایط غیررقابتی بودن بازار، تامین پهنای باند مخابرات، حضور شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی و به گرانی اینترنت اشاره کرد و گفت: این مشکلات باید هرچه سریعتر حل شود.
 

 

منبع: موبنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو