شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳

دام مجرمان سايبري براي کودکان علاقمند به بازي‌هاي آنلاين

اينترنت

پنج شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲:۰۰


سرپرست تشخيص جرائم سايبري پليس فتا ناجا با اشاره به اينکه دام برخي مجرمان سايبري براي کودکان و نوجوانان علاقمند به بازي هاي آنلاين گسترده شده است، بيان داشت: هموطنان عزيز براي کسب اطلاعات بيشتر در اين خصوص مي توانند به سايت پليس فتا مراجعه کنند.

وايمکس نيوز - سرگرد "کياني" سرپرست تشخيص جرائم سايبري پليس فتا ناجا ضمن بيان اين خبر گفت: کاربران زيادي در جامعه هستند که علاقه شديد به بازي هاي کامپيوتري دارند و در کنار خريد اين بازي ها حتي حاضر هستند اکانت هاي مراحل بالاتر را نيز خريداري کنند؛ اکانت هايي که به شما اجازه مي دهد به سرعت به مراحل پاياني بازي برسيد.

سرگرد حميد کياني تصريح کرد: امروزه خريد و فروش اکانت بازي هاي رايانه اي در دنياي وب و فضاي مجازي با استقبال زيادي روبرو شده و به امري عادي تبديل شده است، برخي از هموطنان با ايجاد اکانت کاربري و رساندن بازي به مرحله اي که براي کاربران جذابيت لازم را داشته باشد، اقدام به فروش اکانت کاربري خود مي نمايند.

وي افزود: اين امر باعث شده تا سايت هاي زيادي در فضاي سايبر به خريد و فروش بازي و اکانت هاي بالاتر بازي هاي جذاب روي بياورند.

سرگرد کياني با بيان اينکه مجرمان سايبري نيز به خريد فروش بازي هاي کامپيوتري روي آورده اند، گفت: متاسفانه برخي از افراد سودجو با انتشار مواردي خلاف واقع و انجام تبليغات اغواگرايانه اقدام به سوءاستفاده از کاربران عزيز مي نمايند.

سرپرست تشخيص جرائم سايبري پليس فتا ناجا در تکميل مطالب فوق افزود: متاسفانه اکثر خريداران اکانت هاي بازي ها کودکان و نوجوانان هستند که به راحتي در دام کلاهبرداران مي افتند؛ به گونه اي که در برخي پرونده ها ديگر مباحث مالي و اخاذي مطرح مي گردد که پيامدهاي رواني زيادي مثل استرس و... براي کودکان و نوجوانان دارد.

وي به خانواده ها توصيه کرد: حتما نظارت مستمر بر فعاليت هاي سايبري کودکان و نوجوانان خود داشته باشند تا عزيزانشان در دام مجرمان سايبري نيفتند.

سرگرد کياني ادامه داد: خانواده ها حتي در نوع خريد بازي براي کودکان بايد نظارت داشته باشند چرا که برخي از بازي ها با شئونات و فرهنگ ايراني و اسلامي خانواده ها همخواني ندارد و اين امر باعث مي گردد تا کودکان آنها آسيب ببينند.

سرپرست تشخيص جرائم سايبري پليس فتا ناجا با بيان اينکه خانواده ها براي خريد بازي حتما به سايت ها و فروشگاه هاي داراي نماد اعتماد الکترونيک مراجعه کنند، گفت: در انتخاب بازي هاي رايانه اي حتما از نظرات مشاوران تربيتي و روانشناسان استفاده کنيد تا کودکان شما کمتر آسيب ببينند.

سرگرد کياني به خانواده ها توصيه کرد: براي فرزندان وکودکان در زمينه بازي‌هاي آنلاين و آفلاين دستورالعملي تهيه کنيم و حدودي براي دسترسي آنها تعريف نماييم و ساعت بازي ها را محدود کنيم چرا که اين بازي هاي اعتيادآور است و سلامت جسمي کودکان را به خطر مي اندازد.

وي با بيان اينکه بسيار مراقب افراد شياد و کلاهبردار، هنگام خريد و فروش امکانات و تجهيزات مجازي در بازي کامپيوتري باشيد، اظهار داشت : همچنين کاربران نوجوان نيز براي خريد اکانت هاي بالاتر بازي ها از فروشگاه هاي داراي نماد اعتماد الکترونيک استفاده کنند و از خريد اکانت ها از کاربران شبکه هاي اجتماعي پرهيز کنند چرا که فروشندگان شبکه هاي اجتماعي قابل اعتماد نيستند و احتمال اينکه جزء مجرمان سايبري باشند دور از انتظار نيست.

سرپرست تشخيص جرائم سايبري پليس فتا ناجا در خصوص دانلود بازي ها نيز عنوان کرد : برخي سازندگان اين بازي ها با انتشار نسخه هاي جعلي بازي که محتواي ويروس و بدافزار است بر روي اينترنت قصد آسيب رساندن به کاربراني را دارند که براي دريافت اين بازي ها پولي پرداخت نمي کنند و به صورت غير مجاز اين بازي ها را دانلود مي کنند و کاربران زماني که اين بازي ها يا اپليکيشن ها را دانلود مي کنند گرفتار بدافزارها و ويروس ها مي شوند و يا اطلاعات مهم آنها به سرقت مي رود.

سرگرد کياني در خاتمه بيان داشت : هموطنان عزيز براي کسب اطلاعات بيشتر در اين خصوص مي توانند به سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و يا سايت www.enamad.ir مراجعه نمايند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را در بخش ثبت گزارشات مردمي با ما در ميان بگذارند. 

 

منبع : سيتنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو