معاون سازمان تنظیم مقررات گفت: با انعقاد قرارداد میان شرکت ارتباطات زیر ساخت و مخابرات، مشکل کمبود اینترنت چند استان بزرگ برطرف شد.
وایمکس نیوز - حسن رضوانی در پاسخ به این سوال که اخیرا موردی مطرح شده که شرکت ارتباطات زیرساخت با شرکت ایرانسل دقیقهای قرارداد لینک میبندد و با شرکت مخابرات سالیانه؛ این در حالی است که قرارداد دقیقهای از لحاظ اقتصادی به صرفه تر است و شرکت زیرساخت حاضر به تغییر وضعیت مخابراتیها نیست، گفت: نرخهای E1 مصوب کمیسیون است و شرکت ارتباطات زیر ساخت موظف است مطابق همان نرخها با هر دو اپراتور تلفن همراه (ایرانسل و همراه اول) رفتار کند.
وی ادامه داد: اگر شرکت زیر ساخت در موردی با شرکتی توافق کرد و قرارداد بست، سازمان تنظیم مقررات دخالتی موضوع نمیکند.
معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی افزود: اختلافات شرکت زیرساخت و شرکت مخابرات ایران در بحث قرارداد بود که با هم قرارداد امضا نکرده بودند.
وی ادامه داد: یعنی در قرارداد توافق نکرده بودند که بنا بر این رگولاتوری در این مسئله دخالت کرد.
رضوانی گفت: در جلسه مشترکی مخابرتیها و زیرساختیها دعوت شدند، و صورت جلسه با توافق طرفین به امضاء رسید و در حال حاضر مخابرات های استانی شروع به بستن قرارداد کردهاند.
رضوانی افزود: شرکت زیرساخت به خاطر اینکه مخابرات قرارداد نمیبست مدتی اینترنت به مخابرات استانها نمیداد و به همین دلیل برخی استانها با مشکل کمبود اینترنت مواجه شدند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال استانهای کرمان، فارس و اصفهان که در این استانها مشکلاتی در پهنای باند وجود داشت و نسبت به مصرف استان پهنای باند کم داشتند که رگولاتوری در این مسئله دخالت کرد و قراردادها نیز هماکنون مطابق همان نرخهای رگولاتوری در حال انعقاد است.
معاون رگولاتوری گفت: مشکل مخابراتیها در زیر ساخت مشکل قرارداد بود؛ مشکل این نبود که زیرساخت با مخابرات یا با ایرانسل به چه نحوی حساب میکند.
رضوانی افزود: در صورت جلسه ای که تنظیم شد نیز تاکید کردیم که ملاک نرخهای مصوب کمیسیون است؛ نرخهای مصوب کمیسیون نیز قابل انعطاف و سقف تعرفه را تعیین کرده است که قابل کاهش نیز هست.
گفتنی است، اخیرا موضوعی مبنی بر اختلاف شرکت زیرساخت و شرکت مخابرات در نحوه محاسبه هزینه لینک های ارتباطی مطرح شده بود.
بر اساس این گزارش، این اختلاف نظر از آن جا ناشی میشد که ایرانسل هزینه خطوط ارتباطی را به صورت دقیقهای به شرکت زیرساخت پرداخت میکند و شرکت مخابرات لینک ها را به صورت سالیانه از زیرساخت اجاره میکند.
گویا شرکت مخابرات به دلیل صرفه اقتصادی، مایل است هزینه لینک ها را به صورت دقیقهای پرداخت کند و شرکت زیرساخت تمایلی به قبول این پیشنهاد ندارد.
منبع: خبرگزاری فارس