شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیکی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی:

52 میلیارد تومان به دولت الکترونیک اختصاص یافت

دولت الکترونيک - فناوري

چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴:۰۰


رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیکی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: اوایل سال گذشته دستورالعمل قالب استاندارد پرتال‌های دولتی ابلاغ شده است که دستگاه‌های اجرایی باید وب‌سایت خود را با این استاندار تطبیق دهند.

وایمکس نیوز - علیرضا شاه‌پری در همایش دولت الکترونیک اظهار داشت:‌ بخش تشکیلاتی سازمان مدیریت با امور توسعه دولت الکترونیک ادغام شد و سه هفته پیش ساختار دولت الکترونیکی در سازمان مدیریت شکل گرفت.

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیکی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: ساختار 60-50 ساله دولتی کشور سنتی است و ساختار جدید دستگاه‌های اجرایی مرتبط با ارائه خدمات الکترونیکی باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: از این رو اصلاح نظام اداری کشور طی یک سال گذشته انجام شده است و پس از آن هوشمندسازی اداری در دستور کار است.

شاه‌پری از اختصاص 52 میلیارد تومان در بودجه 92، به منظور توسعه دولت الکترونیک توسط دستگاه‌ها خبر داد و گفت:‌ پس از اعلام برنامه از سوی دستگاه‌ها این بودجه تخصیص داده می‌شود.

وی همچنین از استخراج اطلس کلان خدمات، مجوزها و استعلامات دولتی تا سه هفته آینده خبر داد.

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیکی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود از ابلاغ دستورالعمل استانداردسازی پرتال‌های دولتی در اوایل سال گذشته خبر داد و گفت:‌ وب‌سایت دستگاه‌های اجرایی با نمونه استاندارد در حال تطبیق است.

 

منبع : فارس

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو