در تمامي روش هاي انتقال مالکيت گوشي از جمله کد #7777*، اپليکيشن و سايت همتا، انتقال به صورت غيرمستقيم و با تاييد خريدار انجام ميشود و روش قبلي که شناسه گوشي مستقيم از مالکيت سيمکارت فروشنده خارج و به مالکيت خريدار در مي آمد متوقف شده است.
وايمکس نيوز- پس از اجراي کامل طرح رجيستري به تدريج با درگيري تعداد بيشتري از مردم با اين طرح، سوالات مختلفي براي مردم پيش ميآيد.
فرآيند انتقال مالکيت براي واگذاري گوشي و خريد گوشي دست دوم ضروري است و افراد زيادي با اين فرآيند درگير ميشوند.
چند راه براي انتقال مالکيت وجود دارد که شامل کد دستوري ستاره 7777 مربع، اپليکيشن و سايت همتا است که ماحصل تمامي اين روشها نيز يکسان است؛ اما از آنجا که در گذشته در روش عمل اين سامانه ها تفاوتهايي وجود داشت برخي کاربران مي پرسند که آيا انتقال مالکيت از همه سامانهها يکسان است يا تفاوت دارد؟
پيگيري فارس از اين موضوع به اين پاسخ ختم شد که «در حال حاضر هيچ تفاوتي در انجام فرايند انتقال مالکيت از سامانه هاي مختلف همتا نيست و انتقال مالکيت در تمامي روش ها به صورت غير مستقيم انجام مي شود. يعني در انتقال مالکيت، ابتدا کد فعال سازي براي شخص خريدار ارسال خواهد شد و در ادامه خريدار بايد تلفن همراه را براي شماره سيم کارت خود فعال کند.»
به گزارش فارس، در گذشته انتقال مالکيت از طريق کد دستوري ستاره 7777 مربع، اپليکيشن همتا و سايت همتا تفاوت هايي داشت؛ به اين صورت که انتقال مالکيت با کد دستوري به صورت غير مستقيم و در اپليکيشن و وب سايت همتا به صورت مستقيم انجام مي شد. روش غيرمستقيم توضيح داده شد و روش مستقيم به اين شکل بود که با انجام فرآيند انتقال مالکيت، شناسه تلفن همراه مستقيم از کارتابل فروشنده خارج و وارد کارتابل خريدار مي شد و تحت مالکيت سيم کارت خريدار قرار ميگرفت که بنا به دلايلي اين روش فعلا متوقف شده است.
بنابراين در حال حاضر در انجام فرآيند انتقال مالکيت از طريق کد دستوري، اپليکيشن و وب سايت همتا تفاوتي وجود ندارد.
منبع: فارس