دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت زیرساخت:

بازسازی فیبرنوری قطع شده نباید بیشتر از 5 ساعت طول بکشد

خسروي

چهارشنبه ۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۰:۰۰


درباره قطع فیبر نوری و بازسازی آن چارچوب محکمی وجود دارد که اگر قطعی بیش‌تر از میزان مشخص شده باشد، برای پیمانکار جریمه محاسبه می‌شود؛ در همین حال بازسازی فیبر قطع شده به‌ طور متوسط حدود پنج ساعت زمان می‌برد و در صورت رفع نشدن مشکل قبل از پنج ساعت پیمانکار جریمه خواهد شد.

وایمکس نیوز - محمود خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر در مسیر جنوب - شمال، مدیریت به صورت هوشمند انجام می‌شود؛ در این مسیر ارتباط در هر نقطه‌ا‌ی که قطع شود، به هیچ وجه حتی یک مکالمه دچار مشکل نمی‌شود و ارتباط از مسیر دیگری برقرار خواهد شد.

وی با بیان این که ما فقط تامین‌کننده پهنای باند بین‌الملل هستیم و آن را به بخش خصوصی و دولتی تحویل می‌دهیم، افزود: در واقع ما پهنای باند را به‌صورت کلان تحویل گرفته و به اپراتورها، متقاضیانی که از رگولاتوری مجوز دارند و شرکت‌های مخابرات استانی واگذار می‌کنیم.

خسروی بیان کرد: با توجه به این ‌که شبکه ارتباطات زیرساخت یک امتیاز در دست اپراتور است و به دلیل اینکه این موضوع تبعیضی محسوب نشود، مناقصه‌ای در این رابطه برگزار کردیم تا نگهداری کل شبکه کشور از طریق پیمانکاران البته با نظارت و مدیریتی که واحدهای استانی ما دارند، انجام شود.

وی درباره آخرین وضعیت شبکه یکپارچه سیگنالینگ کشور گفت: این شبکه اجرایی شده در حال فعالیت است که زمینه‌ای برای ارایه سرویس‌های شبکه‌های نسل آینده فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه با بیان اینکه برای جلوگیری از حمله به شبکه و قبل از ورود ویروس به شبکه باید شناسایی و با آن مقابله شود، افزود: به این منظور پروژه مرکز عملیات‌ امنیت اجرا می‌شود که این پروژه بومی‌سازی می‌شود.

او گفت: این مرکز واحدی متمرکز برای رسیدگی به حوادث و وقایع امنیتی در سازمان‌ها بوده که هدف از ایجاد آن تشخیص و واکنش سریع در برابر حوادث امنیتی است که از طریق یک کنسول مرکزی، وضعیت آنچه را که در حال حاضر در شبکه در حال اتفاق است را نشان می‌دهد.

منبع: ایسنا
 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو