چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

کاهش درآمد اپراتورهاي موبايل با افزايش شبکه هاي اجتماعي

حسين فلاح جوشقاني

چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۸:۰۰


معاون وزير ارتباطات گفت: با افزايش استفاده مردم از شبکه هاي اجتماعي درآمد اپراتورهاي موبايل در حوزه پيامک و مکالمه، کاهش يافت.

وايمکس نيوز- حسين فلاح جوشقاني در حاشيه نمايشگاه تلکام با اشاره به افزايش استفاده مردم از شبکه هاي اجتماعي اظهار داشت: با توجه به افزايش حجم پيامک ها در شبکه هاي اجتماعي ميزان درآمد اپراتورها در حوزه پيامک از 7 درصد به 3 درصد و در حوزه مکالمه از 17 درصد به 12 درصد کاهش پيدا کرده است.

معاون وزير ارتباطات با بيان اينکه حجم بازار تلفن همراه در ابتداي دولت يازدهم 10 هزار و 800 ميليارد تومان بود تصريح کرد: در پايان دولت يازدهم، اين حجم به 22 هزار و 600ميليارد تومان رسيد.

فلاح جوشقاني خاطرنشان کرد: درآمد مکالمه و صوت در سال 90 بالغ بر 51 درصد کل درآمد بخش ارتباطات کشور بود که هم اکنون با افزايش فعاليت شبکه هاي اجتماعي، درآمد اين بخش به 40 درصد کاهش پيدا کرده است.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اينکه مدل درآمدي اپراتورهاي تلفن همراه در کشور با توجه به رشد ديتا و تغيير رفتار مشترکان در استفاده از شبکه هاي اجتماعي تغيير يافته است گفت: درآمد اپراتورها در سال 90 از حوزه ديتا، 4 درصد بود که هم اکنون به بيش از 11 درصد افزايش يافته است.

وي وضعيت استفاده ايران از ديتاي ثابت را با کشورهاي ترکيه و انگلستان مقايسه کرد و توضيح داد: در ايران به طور متوسط هر مشترک، 6 گيگابايت اينترنت با استفاده از دسترسي هاي ثابت دارد که اين رقم در ترکيه 66 گيگ و در انگلستان 32 گيگ است که اين نشان مي دهد که ما بايد در بسته هاي تعرفه اي اينترنت، تغييراتي ايجاد کنيم.

معاون وزير ارتباطات تأکيد کرد: همچنين در بحث ديتاي موبايل نيز ميانگين مصرف در ايران 2.7 گيگ، ترکيه 2.8 گيگ، انگلستان 1.8 گيگ است اين موضوع نشان مي دهد که سرمايه گذاري در دنيا به سمت استفاده از شبکه هاي ثابت اينترنت پيش مي رود.

منبع:مهر

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو