یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

هشدار :

بد افزار کی لاگر

هک

دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰:۰۰


سرهنگ محمد نژاد رئیس پلیس فتا فرماندهی استان مازندران به کاربران در خصوص سوء استفاده مجرمان از بدافزار کیلاگر هشدار داد.

وایمکس نیوز - پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : رئیس پلیس فتا فرماندهی استان مازندران گفت ، سال گذشته در پلیس فتا استان مازندران مجرمان زیادی را شناسایی کردیم که از طریق بدافزار کیلاگر موفق به سرقت از حساب بانکی ، و همچنین اطلاعات خصوصی افراد مختلف شدند به کاربران هشدار وجود این بدافزار را دادند.
سرهنگ محمد نژاد افزود :  کی‌لاگرها برنامه‌ های نرم ‌افزاری یا قطعات سخت ‌افزاری هستند که کار اصلی‌ آنها ربودن اطلاعات و اسناد هویت شخصی می باشد.
 کی لاگرها تمامی داده های ورودی به کامپیوتر از کلیدهایی که کاربر در صفحه کلید فشار می دهد تا صدای کاربر هنگام مکالمه و محتوای موجود در کلیپ برد را در قالب یک فایل رمزگذاری شده ثبت و ضبط می کنند.
محمد نژاد ادامه داد : این نرم افزار در رایانه های آلوده طوری عمل می کرد که شماره کارت و رمز دوم(CVV2) و سایر اطلاعات حساب مالباختگان را از طریق ایمیل به رایانه شخصی سازنده این بدافزار انتقال نموده و وی نیز شماره حساب و رمز دوم قربانیان را از ایمیل خود دریافت نموده و سپس در یک فرصت مناسب اقدام به سرقت از حساب آنها می نماید .
رئیس پلیس فتا استان مازندران بیشترین راه های انتقال برنامه های کیلاگر  را  (کول دیسک -  شبکه –  DVD - لینک های آلوده - منابع نامطمئنی که از آنها برنامه دانلود می شود )  دانسته و روش های شناسایی آلودگی سیستم به کی لاگرها را (پایین آمدن سرعت سیستم- بررسی تاریخچه (History) مرورگرها و سیستم- بررسی پس زمینه سیستم (در Task Manager) در حال اجرا ) عنوان کردند.
وی از وجود کی لاگر سخت افزاری نیز خبر داده و عنوان داشت: این نوع کیلاگر ها غیر قابل کشف توسط نرم افزار های امنیی هستند و برای پیدا کردن این کیلاگر فقط لازم هست شما پشت کیس سیستم خود را چک کنید و مکان ورود کیبورد به کیس را ببینید که آیا رابطی بین این دو وجود دارد یا خیر این نوع کی لاگرها به پورت های ورودی دستگاه وصل می شوند. و کارکردی مشابه به نوع نرم افزاری خود را دارند و مجرمان از آنها بیشتر در مکان های عمومی استفاده می نمایند که بهتر است کاربران قبل از استفاده از سیستم در مکان های عمومی از اتصال وسایل جانبی به کامپیوتر مطلع شوند.
سرهنگ محمد نژاد برای جلوگیری از این گونه سرقت ها اظهار داشت :
- در هنگام عملیات بانکی از طریق اینترنت و فضای مجازی سعی شود حتی الامکان از طریق صفحه کلید ویندوز یا صفحه کلیدی که خود درگاه بانکی در اختیار کاربر قرار می دهند استفاده کنند تا قربانی بعدی این گروه از مجرمین نباشید .
- در هنگام خرید اینترنتی و دیگر عملیات بانگی مشخصات حساب در آیتم های مربوطه بصورت رندومی درج گردد تا اینگونه نرم افزار ها در ارسال و دریافت اطلاعات با مشکل مواجه گردد و نتوانند به صورت دقیق اطلاعات را برای هکرارسال نمایند .
- اسپم ها « ایمیل های ناشناس » دریافتی را در سیستم باز ننمایند چون ممکن است این گونه ایمیل ها  محتوی بدافزار کیلاگر باشند .

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو